Wij werken op locatie

Goede garantie voorwaarde

Bel vandaag

1

Kom in gesprek

Hoe kunnen wij helpen

arrow
contact

airco-installeren

Klimaatbeheersing

WANNEER PARKET SCHUREN?

 • Krassen en deukjes in uw parketvloer
 • Kleurverschillen door zonlicht
 • Tijd voor andere uitstraling of kleur
 • Bij (water)schade aan uw houten vloer
 • Bij uitbreiding van uw houten vloer
 • U wilt graag een onderhoudsvriendelijke vloer
Geweldig werk geleverd door dit team. Het was een grote opdracht die ze uitstekend tot een mooi resultaat hebben gebracht.

Fam Brouwer

WAAROM VOOR ONS KIEZEN?

 • Meer dan 30 jaar ervaring
 • Garantie op alle werkzaamheden
 • Eigen parketteurs in dienst
 • Uitvoering dus ook in het weekend en ‘s nachts
 • Op korte termijn in te plannen
 • Parket Schuren gebeurt stofvrij

Contact

Wij komen graag bij u langs

085 – 3031 576

info@schuur.expert

WAAROM OFFERTE AANVRAGEN?

 • Binnen twee minuten een prijsopgave
 • Snelle opvolging van uw aanvraag
 • Persoonlijk contact
 • Gratis advies op locatie
 • Heldere afspraken zwart op wit

Perfect klimaat in uw woning met airco

klimaatbeheersing

De zomer is in volle gang, wat betekent dat uw huis een koele plek moet zijn. U wilt waarschijnlijk uw huis nu koel houden tegen de hitte en de luchtvochtigheid. Het aanschaffen van airconditioning verzacht de pijn van slapeloze nachten in de hitte. Een airco installatie van ons zorgt ervoor dat u goed slaapt en een aangename temperatuur hebt in iedere kamer. Wij hebben slimme installaties die u de zorg over uw klimaatbeheersing uit handen nemen. Geen gedoe meer met meerdere keren per dag de thermostaten aanpassen, maar een volledig geautomatiseerd systeem. Wij hebben meer dan twintig jaar ervaring in het vak en beloven u dat uw installatie perfect in orde komt. Neem vandaag nog contact met ons op voor een zorgeloze zomer!

Een uitgebalanceerd airco systeem neemt u een enorme zorg uit handen. Door de slimme thermostaat voorkomt u de ergernis dat u vergeet uw thermostaat af te stellen voordat u uw huis verlaat. Het is iets wat ons allemaal wel eens overkomt en dat kan zeker leiden tot een hoge energierekening. Lees dit artikel om de voordelen van een slimme klimaatbeheersing voor uw woning te ontdekken, en hoe het u gemoedsrust, gemakkelijke toegang en besparing kan opleveren. De hele dag een airco op een koude temperatuur laten draaien tijdens de zomer als u niet thuis bent, is veelvoorkomend. Maar dat is ook verontrustend en zonde van de energiekosten. Vaak is het niet haalbaar om even terug naar huis te gaan om de thermostaat even aan te passen. Met slimme klimaatregeling kunt u op afstand de temperatuur regelen, zodat u overal toegang hebt tot uw thermostaat. U kunt ook uw klimaatbeheersing in de gaten houden vanaf uw smartphone en de instellingen eenvoudig wijzigen. Of u op kantoor bent of op reis in het buitenland, zolang u een internetverbinding heeft, regelt u het eenvoudig op afstand.

Slimme huisautomatisering

Slimme technologie stelt u in staat om uw slimme klimaatbeheersing aan te sluiten op andere systemen in uw huis. U kunt uw ideale thuisomgeving creëren door uw beveiliging, zonwering, verlichting en nog veel meer op een eenvoudige manier te automatiseren. Er zijn tal van mogelijkheden om dit te doen via een smartphone-app.

Besparen op uw energierekening

Uw thermostaten kunnen automatisch overschakelen naar energiebesparende temperaturen als u niet thuis bent. Dit gebeurt dan vanzelf; de slimme klimaatbeheersing weet bijvoorbeeld wanneer u slaapt. U hebt er geen omkijken naar voordat u uw huis verlaat want onze slimme thermostaten gebruiken sensoren en de GPS van uw telefoon om te weten dat u niet thuis bent. Als u onderweg bent, kunt u direct toegang krijgen tot uw klimaatsysteem. Dat is handig als u de temperatuur thuis wilt veranderen op afstand. Voor het geval dat het te koud of te warm is in uw huis stelt u de gewenste temperatuur alvast i voordat u thuis bent. Dat zal u zal helpen om te besparen op uw energierekeningen. Daarnaast hebt u toegang tot gedetailleerde rapporten over uw verbruik en suggesties over hoe u meer kunt besparen. Regelmatige software-updates zorgen ervoor dat u over de nieuwste energiebesparende functies beschikt.

We houden allemaal van een huis met airconditioning tijdens een warme en vochtige zomer. Maar het is niet nodig om de airco de hele dag aan te laten staan. Met slimme klimaatregeling hebt u meer grip op het energieverbruik van uw huis. Het laat u genieten van comfortabele en koele ruimtes. Kom eens praten met een van onze deskundigen over de overgang naar een slimme klimaatregeling. Wij kunnen u ook vertellen over een slim huis in het algemeen, neem dus contact op met onze specialisten. Wij staan klaar om uw visie op klimaatbeheersing te realiseren. Bel ons of neem contact met ons op via ons contactformulier!

Ontdek de belangrijkste voordelen van onderhoudscontract

Onderhoudsovereenkomsten en wat ze dekken kunnen variëren van bedrijf tot bedrijf. Ze kunnen een goede manier zijn om een lange levensduur van uw klimaatbeheersing systeem te garanderen. Het belangrijkste doel van zo’n contract is om ervoor te zorgen dat uw product goed wordt onderhouden. Daarnaast wordt voorkomen dat een airconditioning unit door verwaarlozing in verval raakt. Deze contracten hebben ook een groot potentieel om u geld te besparen. Hier volgt een beschrijving van op welke manier:

 • Ze zorgen ervoor dat er preventieve maatregelen worden genomen voor storingen en reparaties, omdat een goed onderhouden en schoon systeem minder snel problemen zal hebben.
 • Een ander voordeel van een goed onderhouden en schoon systeem is de efficiëntie van het systeem, waardoor u geld kunt besparen op uw energierekening.
 • Airco onderhoud betekent ook dat potentiële problemen kunnen worden voorkomen. Dit bespaart u tijd, geld en zorgen.
  Sommige zaken kunnen worden gedekt door een onderhoudsovereenkomst:
 • Periodieke controles van uw klimaatbeheersing systeem, waarbij het vervangen van het filter en het reinigen van uw systeem wordt uitgevoerd.
 • Aanbiedingen en kortingen op zaken als luchtfilters en in sommige gevallen zelfs reparaties.

Gecertificeerde monteur

Het belangrijkst om te onthouden bij het aangaan van een onderhoudsovereenkomst, is dat het stellen van vragen gratis is. Wij moedigen dat daarom ook aan. Om er zeker van te zijn dat u het juiste product en het juiste contract krijgt zijn wij met al onze ervaring een betrouwbare bron. Neem gerust contact op om uzelf te informeren over onze onderhoudsovereenkomsten. In het geval dat u ooit een reparatie of onderhoud aan uw airco heeft laten uitvoeren, heeft uw gecertificeerd monteur u waarschijnlijk de mogelijkheid gegeven om een contract voor het onderhoud af te sluiten.

Hier volgen de voordelen van regelmatig airco onderhoud:

 • Lagere elektriciteitsrekeningen: Het reinigen en vervangen van verschillende onderdelen van uw klimaatbeheersysteem zorgt ervoor dat het op het hoogste rendement werkt. Dit resulteert in lagere koelingskosten.
 • Minder storingen: Als u uw apparaten routinematig laat controleren, kan uw gecertificeerd monteur problemen opsporen en verhelpen voordat de problemen groter worden. Dit betekent minder moeite en kosten later.
 • Langere levensduur: Zoals bij de meeste technische producten zal onderhoud uw klimaatregelingssysteem helpen om een lange en duurzame levensduur te behouden.
  Het ligt voor de hand dat het gewone onderhoud van de klimaatregeling dringend noodzakelijk is voor de activiteit en de levensduur van uw systeem. Hoe dan ook, het echte doel is om uw comfort op peil te houden en u op lange termijn geld te besparen.

Wat is een airco onderhoudscontract?

Een onderhoudscontract is in principe een overeenkomst tussen een airco eigenaar en ons. U geeft ons daarin toestemming om uw klimaatregelingssysteem een bepaald aantal keren per jaar te onderhouden voor een vaste prijs. Zoals u zich kunt voorstellen, verschillen de kosten van dit soort contracten. De uitgevoerde diensten bestaan normaal gesproken uit het controleren, reinigen en aanpassen van verschillende onderdelen van uw systeem. Wij begrijpen dat u een druk leven heeft. U heeft een groot aantal verantwoordelijkheden, en wij begrijpen dat uw klimaatbeheersingssysteem niet op de eerste plaats komt. U was misschien al lager van plan om die airco onderhoudsafspraak te maken, maar op de een of andere manier is dat nooit gelukt. Bovendien zit u vast aan de kosten van reparaties. Dat kunt u voorkomen met een onderhoudsplan. Het volgen van een onderhoudsovereenkomst is de beste manier om te blijven genieten van alle voordelen van uw airco. Wij wensen u een koele zomer!

Stel uw vraag?

Airco laten plaatsen

Wij komen graag bij u op locatie

Maak een afspraak

Stuur ons een mail

info@airco-installeren.nl

Call Now Button